[c:] formated

Patirtis daro savo: Unmountable Boot Volume ir particijos formatavimo pasekmės sutinkamos jau išdidžiai iškelta galva. Tai kas, kad niolikos mėnesių gyvenimas šuniui po uodega. Kas iš tikro prarasta niekad gal ir nesužinosiu. Svarbiau, kiek daug neprarasta kitos particijos vokeliuose, išorinių hdd kopijose ir interneto saugyklose, o labiausias naujas džiugesys buvo iš Chrome Sync. Pyst pasvordą ir viską matai kaip buvo iki tragedijos. Tikiuosi tai kažkada bus įmanoma ir su OS.

10 komentarų apie “[c:] formated

    1. o ką debesys? man realiu laiku Win kopiją darys ir pakeis tuščius rėmus į buvusius pilnus su visais nustatymais?

  1. Yra ir tokia galimybe, bet jei daug dirbi su tekstais, tai visu pirma tu dirbti gali cloude ir seivint viska jame. Microsoft office nesinaudoju 2 metai, Google Docs per akis. Muzikos pakanka is Spotify, soundcloud ir mixcloud, failai DROPBOX’e, todel niekada neverkiu jei nusprogo hardas ar reikia kompa perinstaliuot.

  2. tai documents ne bėda – dar mokykloj pasimokiau. bet va ką daryti su settingsais (registrai, draiveriai ir pan.) – paskui pusdienio reikia bent būtiniausiems susitvarkyti.

  3. susiinstaliuoji kompa, driverius, programas ir pasidarai su sita programa backup’a i DVD, USB ar kita isorini HDD ir tada per valanda laiko visada galesi grizt 🙂

  4. į dvd netilps, bet į išorinį įmanoma. Tu pats bandęs? Kaip tai veikia? Tuščiam hdd vis tiek turbūt nepaleisi, reikia iš pradžių kažką įdėti, kad image nuskaitytų ir replacintų su esamais failais.

  5. Esu bandes, padarys backupa visa i viena faila tau. Ji ir laikyk saugiai, nesvarbu ar HDD ar USB ar dar kazkur. Paskui jei luzta tavo HDD ar sistema pasileidi ta programa is CD ar USB, nurodai to backup failo vieta ir atstato.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.