tv series: DEXTER [6 sezonas]; HOMELAND [1 sezonas]; GLEE [1 sezonas]

Tėvas, sūnus ir serijinis žudikas Deksas. Prasidėjo 6as pasakojimas visai smagiai,- t.y. su pakankamai kraujo ir grobų, bet vėliau leidosi į alogines linijas su asmenybių susidvejinimu. Na, kaip anas Dievulio sekėjas galėjo pats prisirakinti grandinėmis, kaip policajus ant stogo nematė paruošto altorėlio ir pan. Žodžiu, vidurys buvo skystokas, bet paskutinę minutę driokstelėjo intriguojančiai. Tik, kad, velniai, tuo ir baigė sezoną. Bet ok, rugsėjis netoli.

—–

„Homeland” tai viršijo visus lūkesčius. Kažkieno labai mylimas Damian Lewis, nuo kurio akys neatlimpa, ir trileris apie į tėvynę iš Irako po 8 metų nelaisvės grįžusį karį. Didvyris jis ar parsidavęs teroristams – viso sezono klausimas, į kurį atsakymas pateikiamas, bet įtampa ir nuolatinis siužeto tęstinumas antrąją sezono pusę privertė sužiūrėti per vieną dieną. Pamenu, taip buvo su „Kalėjimo bėglių” pirmu sezonu. Nesveikas elgesys, bet koks malonus.

Antras sezonas spalyje – tolokai blem.

—-

Glee, arba „Choras” tai čia kažkoks nesusipratimas. Dvi, trys serijos leido atbukusiu žvilgsniu pasidžiaugti tokiu nestandartiniu serialo formatu, kiek pakikenti, bet tuoj reikalas subliuško iki pigaus kartojimosi. Nors pabandyti vis tiek rekomenduočiau, ypač chorų gerbėjams.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JcCtyMSuyHk

3 komentarai apie “tv series: DEXTER [6 sezonas]; HOMELAND [1 sezonas]; GLEE [1 sezonas]

  1. deksterio šeštas sezonas iš tiesų silpnokas, o homeland – labiau moterims subalansuotas – labai jau moterys protingesnės, supratingesnės ir kitokios esnės už visus diedus tame filme:) nors žiūrėjosi neblogai, tačiau tokie panašios tematikos filmai kaip Brothers ar Unthinkable daug smagiau susižiūrėjo:)

  2. bent karta teisingą serialą pastatė, tai vyrai negali susitaikyt su tiesa, akis bado.. :)))

    1. nu, koks ten teisingas:) negana, ka dmoteris superduper agentė, bet dar ir su psichine negale, ale vis tiek už visus kitus krūčiausia:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.